BOOTCAMP

De eerste les is altijd gratis om te kijken of je het leuk vindt!

60 DAYS CHALLENGE

2x in de week, 60 dagen lang, samen het uiterste uit jezelf halen!

PERSONAL TRAINING

Met jouw personal trainer sporten waar en wanneer je wilt

Op zoek naar een personal trainer? Ook dat kan bij ons. Outdoor Fitness Heuvelrug-trainer van het eerste uur, Christiaan Calis, geeft personal training op onze locatie op het Allurepark Laag Kanje (tussen Woudenberg en Maarn) of op locatie. Bijvoorbeeld bij jou thuis.

Het grote voordeel van personal training is dat het trainingsprogramma specifiek op jouw doelstellingen is gericht en op jouw niveau is afgestemd. Je krijgt individuele begeleiding en samen werken we eraan om jouw doelstellingen te bereiken.

Of die doelstellingen nu zijn het verbeteren van je conditie, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam in het algemeen gezonder en fitter te maken: met een personal trainer word je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen in de trainingen. Daarnaast krijg je ook een voedingsschema dat is afgestemd op datgene wat jij wilt bereiken.

Waarom een personal trainer?

Een personal trainer klinkt duur. En ja, het is duurder dan de groepslessen die je bij ons kunt volgen. Maar je kunt personal training ook zien als een investering in jezelf. Bijvoorbeeld omdat je graag wilt beginnen met sporten en dat eerst op je eigen tempo wilt doen. Of omdat je druk bent en niet altijd op een vast tijdstip kunt trainen. Of wanneer je graag wilt sporten onder begeleiding; bijvoorbeeld omdat je een bepaald doel wilt bereiken.

Locatie & dagen en tijdstippen

Personal training kan van maandag t/m vrijdag van 13.15 uur tot 18.00 uur. Dagen en tijdstippen zijn in overleg met de personal trainer.

We sporten op het Allurepark Laag Kanje, gelegen tussen Maarn en Woudenberg. Maar in overleg kan je ook aan huis sporten of op een andere locatie, als jou dat beter uitkomt.

Kosten personal training

Heb je interesse in personal training bij Outdoor Fitness Heuvelrug? De kosten voor personal training bedragen € 45,00 per uur. In overleg kunnen we bepalen hoeveel lessen je nodig hebt.

Aanmelden voor personal training

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over personal training of heb je nog vragen, neem gerust contact op met Outdoor Fitness Heuvelrug. Je bereikt ons op de volgende manieren:

  • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefonisch via 06-30061121

 

Recensies 

    
"Als je wat aan sport wilt doen, is Outdoor Fitness de club voor jou." Sanny Groenewold

     
"Nooit geweten dat sporten zo leuk kan zijn!!" Ellen Altena-de Zeeuw

     
"Zeer enthousiaste coaching!"  Bert Calis

  Laat ook uw recensie achter!

Nieuws 

Heb je net dat laatste duwtje in de rug nodig? 

Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam gezonder en fitter te maken: bij Outdoor Fitness Heuvelrug ben je aan het juiste adres!

Wil je sporten in groepslessen? Ga voor onze uitdagende Bootcamp lessen (crossfit georiënteerd). Of ga de ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’ aan: train 2 dagen in de week in een groep om samen het uiterste uit jezelf te halen. Liever een personal trainer? Ook dat kan met onze Personal Trainingen.

En dat allemaal op een geweldige locatie: lekker buiten sporten op het mooie, bosrijke Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg.

Locatie Outdoor Fitness Heuvelrug  

Allurepark Laag Kanje

Laan van Laag Kanje 1,

3951 KD Maarn

@: christiaancalis@gmail.com

T: 06-30061121

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714221649