BOOTCAMP

De eerste les is altijd gratis om te kijken of je het leuk vindt!

60 DAYS CHALLENGE

2x in de week, 60 dagen lang, samen het uiterste uit jezelf halen!

PERSONAL TRAINING

Met jouw personal trainer sporten waar en wanneer je wilt

Op zoek naar een sport waarmee je je hele lichaam traint? Waarmee je je conditie opbouwt en verbetert, en waarvan je sterker wordt? Ga dan voor onze bootcamp lessen. Bootcamp is namelijk een full body-workout, geschikt voor mannen en vrouwen én voor elk niveau. Met onze bootcamp trainingen bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op.

Onze bootcamp lessen zijn functioneel fitness georiënteerd en bestaan uit fitness-oefeningen, conditietraining, krachttraining, hardlopen en interval training. Hierbij maken we gebruik van verschillende sportattributen zoals bijvoorbeeld kettlebells en battle ropes. Daarnaast hebben we een groot sport rek voor onze trainingen.

Geschikt voor ieder niveau

Onze groepslessen zijn geschikt voor elk niveau. Dus of je nu wilt beginnen met sporten of al langer sport, bij ons ben je welkom en kan iedereen meedoen. We zorgen er namelijk voor dat ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Sporten met een groep is niet alleen gezellig: het zorgt er ook voor dat je elkaar motiveert.

Dus: wil je een leuke, uitdagende en gezellige training en sport je bovendien graag in de buitenlucht, dan is bootcamp echt wat voor jou!

Locatie bootcamp lessen

Je kunt natuurlijk fitnessen in de sportschool, maar waarom niet lekker buiten sporten? In de frisse buitenlucht, in een bosrijke omgeving met een gezellige club mensen. Onze bootcamp trainingen vinden plaats op het Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg. Dit ligt erg centraal, bij het Henschotermeer. Dus ook vanuit bijvoorbeeld Maarsbergen, Austerlitz, Driebergen, Scherpenzeel of Leusden kan je ons gemakkelijk bereiken!

Dagen en tijdstippen bootcamp

Dag Tijdstip
Maandag 19:00 tot 19:45 uur
Maandag 19.45 tot 20.30 uur
Dinsdag 19.45 tot 20.30 uur
Woensdag 19.30 tot 20.15 uur
Donderdag 19.45 tot 20.30 uur
Zaterdag 08.30 tot 10.00 uur

Kosten bootcamp trainingen

De eerste training bij ons is altijd gratis. Zo kan je zelf zien of je het leuk vindt. De kosten van de bootcamp lessen zijn vervolgens:

  • 1 x per week sporten € 40,00 per maand
  • Onbeperkt sporten € 55,00 per maand
  • 10-rittenkaart € 100,00

Aanmelden voor bootcamp

Meer informatie over bootcamp?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, neem gerust contact op met Outdoor Fitness Heuvelrug. Je bereikt ons op de volgende manieren:

  • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefonisch via 06-30061121

 

Recensies 

    
"Als je wat aan sport wilt doen, is Outdoor Fitness de club voor jou." Sanny Groenewold

     
"Nooit geweten dat sporten zo leuk kan zijn!!" Ellen Altena-de Zeeuw

     
"Zeer enthousiaste coaching!"  Bert Calis

  Laat ook uw recensie achter!

Nieuws 

Heb je net dat laatste duwtje in de rug nodig? 

Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam gezonder en fitter te maken: bij Outdoor Fitness Heuvelrug ben je aan het juiste adres!

Wil je sporten in groepslessen? Ga voor onze uitdagende Bootcamp lessen (crossfit georiënteerd). Of ga de ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’ aan: train 2 dagen in de week in een groep om samen het uiterste uit jezelf te halen. Liever een personal trainer? Ook dat kan met onze Personal Trainingen.

En dat allemaal op een geweldige locatie: lekker buiten sporten op het mooie, bosrijke Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg.

Locatie Outdoor Fitness Heuvelrug  

Allurepark Laag Kanje

Laan van Laag Kanje 1,

3951 KD Maarn

@: christiaancalis@gmail.com

T: 06-30061121

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714221649