BOOTCAMP

De eerste les is altijd gratis om te kijken of je het leuk vindt!

60 DAYS CHALLENGE

2x in de week, 60 dagen lang, samen het uiterste uit jezelf halen!

PERSONAL TRAINING

Met jouw personal trainer sporten waar en wanneer je wilt

Vind je het moeilijk om te beginnen met sporten? Wil je wel sporten, maar zie je ertegenop? Wil je niet alleen praten over jouw doelen, maar er ook écht voor gaan? Maar heb je misschien net even dat laatste zetje in de rug nodig? Dan is dit programma zeker wat voor jou!

Om de twee maanden starten wij met een nieuwe ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’. Dit is een trainingsprogramma waar je je in 60 dagen fitter, sterker en zelfverzekerder gaat voelen. Perfect als je wilt beginnen met sporten dus! Gedurende 60 dagen train je twee keer in de week met een vaste groep mensen met allemaal hetzelfde doel: Get In Shape!

Het programma bestaat uit een combinatie van onder andere bootcamp, fitness, hardlopen en TRX-training. Ook krijg je speciale voedingsrichtlijnen. Omdat je in een kleine groep mensen sport, profiteer je van de exclusiviteit van een personal trainer. Met de personal trainer stel je jouw persoonlijke doelstellingen op voor de komende 60 dagen. En omdat samen sporten nu eenmaal (nog) meer motiveert, streef je er samen naar om die doelstellingen te halen!

Beginnen met sporten - samen

Onze 60 Days Challenge is voor iedereen toegankelijk. Of je nu beginner of gevorderd bent: er wordt met ieder niveau rekening gehouden.

Je sport met een kleine, vaste groep mensen die allemaal hun eigen sportieve doelstellingen hebben. Sporten in groepsverband heeft natuurlijk als voordeel dat het gezelliger is dan alleen sporten. Maar het zorgt ook voor motivatie en stimulans!

Onze 60 Days Challenge:

  •  Trainingen van 45 minuten per les (2 trainingen per week);
  • Groepslessen: kleine groepen, dus altijd voldoende persoonlijke aandacht;
  • Voedingsrichtlijnen en persoonlijke begeleiding gedurende 60 dagen;
  • De mogelijkheid om 2 trainingen in te halen tijdens onze reguliere lessen.

Dus: kan jij nét dat laatste duwtje in de rug gebruiken? Meld je aan en wij zorgen ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt!

Let op! Er is maar plaats voor 10 mensen, dus schrijf je snel in. Wij starten een 60 Days Challenge als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Aanmelden voor ‘Get In Shape In 60 Days’-challenge

Locatie

Wij zijn groot voorstander van buiten sporten. Geloof ons: zo vaak regent het niet tijdens de training! Sporten in de frisse buitenlucht, op een mooie locatie traint echt veel fijner dan binnen in de sportschool.

Je vindt ons op het Allurepark Laag Kanje, tussen Maarn en Woudenberg (bij het Henschotermeer). Omdat dit erg centraal ligt, kan je ons ook gemakkelijk bereiken vanuit bijvoorbeeld Maarsbergen, Austerlitz, Driebergen, Scherpenzeel of Leusden.

Dagen en tijdstippen

Dag Tijdstip
Dinsdag 19.00 tot 19.45 uur
Donderdag 19.00 tot 19.45 uur

Kosten

Meedoen met de 60 Days Challenge kost € 225,-.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de 60 Days Challenge of heb je nog vragen, neem gerust contact op met Outdoor Fitness Heuvelrug. Je bereikt ons op de volgende manieren:

  • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • telefonisch via 06-30061121

Recensies 

    
"Als je wat aan sport wilt doen, is Outdoor Fitness de club voor jou." Sanny Groenewold

     
"Nooit geweten dat sporten zo leuk kan zijn!!" Ellen Altena-de Zeeuw

     
"Zeer enthousiaste coaching!"  Bert Calis

  Laat ook uw recensie achter!

Nieuws 

Heb je net dat laatste duwtje in de rug nodig? 

Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam gezonder en fitter te maken: bij Outdoor Fitness Heuvelrug ben je aan het juiste adres!

Wil je sporten in groepslessen? Ga voor onze uitdagende Bootcamp lessen (crossfit georiënteerd). Of ga de ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’ aan: train 2 dagen in de week in een groep om samen het uiterste uit jezelf te halen. Liever een personal trainer? Ook dat kan met onze Personal Trainingen.

En dat allemaal op een geweldige locatie: lekker buiten sporten op het mooie, bosrijke Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg.

Locatie Outdoor Fitness Heuvelrug  

Allurepark Laag Kanje

Laan van Laag Kanje 1,

3951 KD Maarn

@: christiaancalis@gmail.com

T: 06-30061121

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714221649