BOOTCAMP

De eerste les is altijd gratis om te kijken of je het leuk vindt!

60 DAYS CHALLENGE

2x in de week, 60 dagen lang, samen het uiterste uit jezelf halen!

PERSONAL TRAINING

Met jouw personal trainer sporten waar en wanneer je wilt

Welkom op onze website!

Misschien ben je bij ons terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een goede sportschool op of rondom de Utrechtse Heuvelrug. Of omdat je (weer) wilt beginnen met sporten, maar je weet niet zo goed waar en hoe. Of je zoekt een gezellige club mensen om samen mee te trainen.

Wij stellen ons dan graag aan je voor! Wij zijn Outdoor Fitness Heuvelrug en de naam zegt het al: bij ons kan je lekker buiten sporten. Gewoon in de frisse buitenlucht, middenin de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Fitness hoeft echt niet alleen binnen in de sportschool: dat bewijzen wij.

Bij ons is iedereen welkom om te sporten, wat je niveau ook is. Beginner, gevorderd: ieder traint op zijn eigen niveau. Wij bieden bootcamp, personal training en de 60 Days Challenge aan. Bij bootcamp en de 60 Days Challenge sport je in groepsverband. Omdat je elkaar dan kunt motiveren, uitdagen en omdat het gezellig is.

Zoek je een personal trainer omdat je graag wilt sporten onder begeleiding? Of omdat je het druk hebt en niet altijd op een vast tijdstip kunt trainen? Ook dat kan bij ons. Personal training vindt plaats op onze locatie of bij jou thuis als dat handiger is.

Je vindt ons op het Allurepark Laag Kanje. Dit bosrijke vakantiepark ligt bij het Henschotermeer, tussen Woudenberg en Maarn in. Omdat we zo centraal zitten, kan je ook vanuit Maarsbergen, Austerlitz, Driebergen, Scherpenzeel en Leusden gemakkelijk bij ons terecht om te sporten.

Recensies 

    
"Als je wat aan sport wilt doen, is Outdoor Fitness de club voor jou." Sanny Groenewold

     
"Nooit geweten dat sporten zo leuk kan zijn!!" Ellen Altena-de Zeeuw

     
"Zeer enthousiaste coaching!"  Bert Calis

  Laat ook uw recensie achter!

Nieuws 

Heb je net dat laatste duwtje in de rug nodig? 

Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam gezonder en fitter te maken: bij Outdoor Fitness Heuvelrug ben je aan het juiste adres!

Wil je sporten in groepslessen? Ga voor onze uitdagende Bootcamp lessen (crossfit georiënteerd). Of ga de ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’ aan: train 2 dagen in de week in een groep om samen het uiterste uit jezelf te halen. Liever een personal trainer? Ook dat kan met onze Personal Trainingen.

En dat allemaal op een geweldige locatie: lekker buiten sporten op het mooie, bosrijke Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg.

Locatie Outdoor Fitness Heuvelrug  

Allurepark Laag Kanje

Laan van Laag Kanje 1,

3951 KD Maarn

@: christiaancalis@gmail.com

T: 06-30061121

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714221649