BOOTCAMP

De eerste les is altijd gratis om te kijken of je het leuk vindt!

60 DAYS CHALLENGE

2x in de week, 60 dagen lang, samen het uiterste uit jezelf halen!

PERSONAL TRAINING

Met jouw personal trainer sporten waar en wanneer je wilt

Welkom op onze website!

Misschien ben je bij ons terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een goede sportschool op of rondom de Utrechtse Heuvelrug. Of omdat je (weer) wilt beginnen met sporten, maar je weet niet zo goed waar en hoe. Of je zoekt een gezellige club mensen om samen mee te trainen.

Wij stellen ons dan graag aan je voor! Wij zijn Outdoor Fitness Heuvelrug en de naam zegt het al: bij ons kan je lekker buiten sporten. Gewoon in de frisse buitenlucht, middenin de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Fitness hoeft echt niet alleen binnen in de sportschool: dat bewijzen wij.

Bij ons is iedereen welkom om te sporten, wat je niveau ook is. Beginner, gevorderd: ieder traint op zijn eigen niveau. Wij bieden bootcamp, personal training en de 60 Days Challenge aan. Bij bootcamp en de 60 Days Challenge sport je in groepsverband. Omdat je elkaar dan kunt motiveren, uitdagen en omdat het gezellig is.

Zoek je een personal trainer omdat je graag wilt sporten onder begeleiding? Of omdat je het druk hebt en niet altijd op een vast tijdstip kunt trainen? Ook dat kan bij ons. Personal training vindt plaats op onze locatie of bij jou thuis als dat handiger is.

Je vindt ons op het Allurepark Laag Kanje. Dit bosrijke vakantiepark ligt bij het Henschotermeer, tussen Woudenberg en Maarn in. Omdat we zo centraal zitten, kan je ook vanuit Maarsbergen, Austerlitz, Driebergen, Scherpenzeel en Leusden gemakkelijk bij ons terecht om te sporten.

Vind je het moeilijk om te beginnen met sporten? Wil je wel sporten, maar zie je ertegenop? Wil je niet alleen praten over jouw doelen, maar er ook écht voor gaan? Maar heb je misschien net even dat laatste zetje in de rug nodig? Dan is dit programma zeker wat voor jou!

Om de twee maanden starten wij met een nieuwe ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’. Dit is een trainingsprogramma waar je je in 60 dagen fitter, sterker en zelfverzekerder gaat voelen. Perfect als je wilt beginnen met sporten dus! Gedurende 60 dagen train je twee keer in de week met een vaste groep mensen met allemaal hetzelfde doel: Get In Shape!

Het programma bestaat uit een combinatie van onder andere bootcamp, fitness, hardlopen en TRX-training. Ook krijg je speciale voedingsrichtlijnen. Omdat je in een kleine groep mensen sport, profiteer je van de exclusiviteit van een personal trainer. Met de personal trainer stel je jouw persoonlijke doelstellingen op voor de komende 60 dagen. En omdat samen sporten nu eenmaal (nog) meer motiveert, streef je er samen naar om die doelstellingen te halen!

Beginnen met sporten - samen

Onze 60 Days Challenge is voor iedereen toegankelijk. Of je nu beginner of gevorderd bent: er wordt met ieder niveau rekening gehouden.

Je sport met een kleine, vaste groep mensen die allemaal hun eigen sportieve doelstellingen hebben. Sporten in groepsverband heeft natuurlijk als voordeel dat het gezelliger is dan alleen sporten. Maar het zorgt ook voor motivatie en stimulans!

Onze 60 Days Challenge:

 •  Trainingen van 45 minuten per les (2 trainingen per week);
 • Groepslessen: kleine groepen, dus altijd voldoende persoonlijke aandacht;
 • Voedingsrichtlijnen en persoonlijke begeleiding gedurende 60 dagen;
 • De mogelijkheid om 2 trainingen in te halen tijdens onze reguliere lessen.

Dus: kan jij nét dat laatste duwtje in de rug gebruiken? Meld je aan en wij zorgen ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt!

Let op! Er is maar plaats voor 10 mensen, dus schrijf je snel in. Wij starten een 60 Days Challenge als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Aanmelden voor ‘Get In Shape In 60 Days’-challenge

Locatie

Wij zijn groot voorstander van buiten sporten. Geloof ons: zo vaak regent het niet tijdens de training! Sporten in de frisse buitenlucht, op een mooie locatie traint echt veel fijner dan binnen in de sportschool.

Je vindt ons op het Allurepark Laag Kanje, tussen Maarn en Woudenberg (bij het Henschotermeer). Omdat dit erg centraal ligt, kan je ons ook gemakkelijk bereiken vanuit bijvoorbeeld Maarsbergen, Austerlitz, Driebergen, Scherpenzeel of Leusden.

Dagen en tijdstippen

Dag Tijdstip
Dinsdag 19.00 tot 19.45 uur
Donderdag 19.00 tot 19.45 uur

Kosten

Meedoen met de 60 Days Challenge kost € 225,-.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de 60 Days Challenge of heb je nog vragen, neem gerust contact op met Outdoor Fitness Heuvelrug. Je bereikt ons op de volgende manieren:

 • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • telefonisch via 06-30061121

Op zoek naar een sport waarmee je je hele lichaam traint? Waarmee je je conditie opbouwt en verbetert, en waarvan je sterker wordt? Ga dan voor onze bootcamp lessen. Bootcamp is namelijk een full body-workout, geschikt voor mannen en vrouwen én voor elk niveau. Met onze bootcamp trainingen bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op.

Onze bootcamp lessen zijn functioneel fitness georiënteerd en bestaan uit fitness-oefeningen, conditietraining, krachttraining, hardlopen en interval training. Hierbij maken we gebruik van verschillende sportattributen zoals bijvoorbeeld kettlebells en battle ropes. Daarnaast hebben we een groot sport rek voor onze trainingen.

Geschikt voor ieder niveau

Onze groepslessen zijn geschikt voor elk niveau. Dus of je nu wilt beginnen met sporten of al langer sport, bij ons ben je welkom en kan iedereen meedoen. We zorgen er namelijk voor dat ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Sporten met een groep is niet alleen gezellig: het zorgt er ook voor dat je elkaar motiveert.

Dus: wil je een leuke, uitdagende en gezellige training en sport je bovendien graag in de buitenlucht, dan is bootcamp echt wat voor jou!

Locatie bootcamp lessen

Je kunt natuurlijk fitnessen in de sportschool, maar waarom niet lekker buiten sporten? In de frisse buitenlucht, in een bosrijke omgeving met een gezellige club mensen. Onze bootcamp trainingen vinden plaats op het Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg. Dit ligt erg centraal, bij het Henschotermeer. Dus ook vanuit bijvoorbeeld Maarsbergen, Austerlitz, Driebergen, Scherpenzeel of Leusden kan je ons gemakkelijk bereiken!

Dagen en tijdstippen bootcamp

Dag Tijdstip
Maandag 19:00 tot 19:45 uur
Maandag 19.45 tot 20.30 uur
Dinsdag 19.45 tot 20.30 uur
Woensdag 19.30 tot 20.15 uur
Donderdag 19.45 tot 20.30 uur
Zaterdag 08.30 tot 10.00 uur

Kosten bootcamp trainingen

De eerste training bij ons is altijd gratis. Zo kan je zelf zien of je het leuk vindt. De kosten van de bootcamp lessen zijn vervolgens:

 • 1 x per week sporten € 40,00 per maand
 • Onbeperkt sporten € 55,00 per maand
 • 10-rittenkaart € 100,00

Aanmelden voor bootcamp

Meer informatie over bootcamp?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen, neem gerust contact op met Outdoor Fitness Heuvelrug. Je bereikt ons op de volgende manieren:

 • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • telefonisch via 06-30061121

 

Op zoek naar een personal trainer? Ook dat kan bij ons. Outdoor Fitness Heuvelrug-trainer van het eerste uur, Christiaan Calis, geeft personal training op onze locatie op het Allurepark Laag Kanje (tussen Woudenberg en Maarn) of op locatie. Bijvoorbeeld bij jou thuis.

Het grote voordeel van personal training is dat het trainingsprogramma specifiek op jouw doelstellingen is gericht en op jouw niveau is afgestemd. Je krijgt individuele begeleiding en samen werken we eraan om jouw doelstellingen te bereiken.

Of die doelstellingen nu zijn het verbeteren van je conditie, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam in het algemeen gezonder en fitter te maken: met een personal trainer word je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen in de trainingen. Daarnaast krijg je ook een voedingsschema dat is afgestemd op datgene wat jij wilt bereiken.

Waarom een personal trainer?

Een personal trainer klinkt duur. En ja, het is duurder dan de groepslessen die je bij ons kunt volgen. Maar je kunt personal training ook zien als een investering in jezelf. Bijvoorbeeld omdat je graag wilt beginnen met sporten en dat eerst op je eigen tempo wilt doen. Of omdat je druk bent en niet altijd op een vast tijdstip kunt trainen. Of wanneer je graag wilt sporten onder begeleiding; bijvoorbeeld omdat je een bepaald doel wilt bereiken.

Locatie & dagen en tijdstippen

Personal training kan van maandag t/m vrijdag van 13.15 uur tot 18.00 uur. Dagen en tijdstippen zijn in overleg met de personal trainer.

We sporten op het Allurepark Laag Kanje, gelegen tussen Maarn en Woudenberg. Maar in overleg kan je ook aan huis sporten of op een andere locatie, als jou dat beter uitkomt.

Kosten personal training

Heb je interesse in personal training bij Outdoor Fitness Heuvelrug? De kosten voor personal training bedragen € 45,00 per uur. In overleg kunnen we bepalen hoeveel lessen je nodig hebt.

Aanmelden voor personal training

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over personal training of heb je nog vragen, neem gerust contact op met Outdoor Fitness Heuvelrug. Je bereikt ons op de volgende manieren:

 • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • telefonisch via 06-30061121

 

Recensies 

    
"Als je wat aan sport wilt doen, is Outdoor Fitness de club voor jou." Sanny Groenewold

     
"Nooit geweten dat sporten zo leuk kan zijn!!" Ellen Altena-de Zeeuw

     
"Zeer enthousiaste coaching!"  Bert Calis

  Laat ook uw recensie achter!

Nieuws 

Heb je net dat laatste duwtje in de rug nodig? 

Of het nu gaat om je conditie te verbeteren, afvallen, krachtstoename, gespierder worden of je lichaam gezonder en fitter te maken: bij Outdoor Fitness Heuvelrug ben je aan het juiste adres!

Wil je sporten in groepslessen? Ga voor onze uitdagende Bootcamp lessen (crossfit georiënteerd). Of ga de ‘Get In Shape In 60 Days Challenge’ aan: train 2 dagen in de week in een groep om samen het uiterste uit jezelf te halen. Liever een personal trainer? Ook dat kan met onze Personal Trainingen.

En dat allemaal op een geweldige locatie: lekker buiten sporten op het mooie, bosrijke Allurepark Laag Kanje tussen Maarn en Woudenberg.

Locatie Outdoor Fitness Heuvelrug  

Allurepark Laag Kanje

Laan van Laag Kanje 1,

3951 KD Maarn

@: christiaancalis@gmail.com

T: 06-30061121

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714221649